Nieuws

 • Weer Jij Je Weer Jonger Voelen Deze Winter?

  Wil je je deze Winter weer Jonger en Energieker voelen? Meld je nu aan voor D...

  Lees meer
Meer nieuws

Ervaar Mrs.Sporty nu met de Gratis Proefweek Fitness

Sportschool Mrs.Sporty in Noordwijk helpt jou om jouw fitness doelen te behalen. Daarom nodigen wij je uit voor een Gratis Proefweek Fitness, zodat je zelf ervaart dat fitness bij Mrs.Sporty bij jou past. 

Persoonlijke begeleiding en aandacht

Bij Mrs.Sporty ben jij verzekerd van alle persoonlijke begeleiding en aandacht die jij nodig hebt om jouw doelstelling te halen. 

Cindy (36 jr): "Ook ik had moeite om eindelijk te beginnen, maar dankzij de deskundige ervaring van Mrs.Sporty voel ik me nu beter dan ooit. Dankzij de persoonlijke begeleiding heb ik eindelijk mijn doel kunnen bereiken. Ik ben 10 kilo kwijt geraakt in 12 weken!"

Stel niet uit, start met de Gratis Proefweek Fitness

Zet die eerste stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 • * velden zijn verplicht.


Bezoek sportschool Mrs.Sporty in Noordwijk voor individueel fitness en persoonlijke begeleiding bij het sporten. Bij Mrs.Sporty ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met de gratis Lidmaatschapstest.

 

Nieuws

 • Weer Jij Je Weer Jonger Voelen Deze Winter?

  Wil je je deze Winter weer Jonger en Energieker voelen? Meld je nu aan voor D...

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

Mrs.Sporty
Prins Bernhardstraat 63
2202 LG Noordwijk

+31 6 43 86 78 46
 • Individuele Begeleiding

  Individuele Begeleiding

  De trainers kennen je bij je voornaam. Ze weten precies wat je wilt bereiken en hebben een persoonlijk trainingsschema voor

  Lees meer
 • Sporten in 30 minuten

  Sporten in 30 minuten

  Om jouw individuele doelen te bereiken is het voldoende om 2-3 keer per week 30 minuten te trainen. Korte trainingssessies en

  Lees meer
 • Voedingsprogramma op maat

  Voedingsprogramma op maat

  Een voedingsprogramma zonder jojo-effect! Jouw training vullen we aan met gezonde en evenwichtige voeding

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.